Tenna Plesner

Kosmetisk sygeplejerske

​Jeg, Tenna, er uddannet sygeplejerske i 2011 og har en bred vifte af erfaring fra sygehuset, som hjemmesygeplejerske, specialsygepleje til syge børn og inden for det kosmetiske felt.

Min drivkraft er at se klienterne være glade for de behandlinger, som de får lavet hos mig. Det er vigtigt for mig at være troværdig og give kunderne en professionel rådgivning.

Min hudlæge Ulrik Knap og jeg, sørger altid for at holde os opdateret omkring markedets nyeste forskning, teknologier, produkter og metoder.

Hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner er det kunden der er i centrum og det er derfor vigtigt for os at forventningsafstemning og og høj faglighed er grundstenene i vores forretning. Vi ønsker ikke at ændre den måde du ser ud på, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber.

Resultaterne efter behandlingerne hos os skal se smukke og naturlige ud og bidrage til øget livsglæde. Hvis man er glad for sig selv, så har man den smukkeste udstråling.​

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos Kosmetisk klinik Tenna Plesner.

Vibeke

Zoneterapi, Speciale i muskelmassage, børn/baby zoneterapi og m.m.

Mit navn er Vibeke og jeg er 35 år og uddannet zoneterapeut i 2020 med masser af ekstra kurser under hatten b.la. Speciale i muskelmassage, børn/baby zoneterapi og mm.

Jeg bor i Løsning området med min mand og 3 børn

Mine behandlinger er helhedsorienterede, hvor jeg undersøger symptomer, årsager og sammenhænge.

Zoneterapi stimulerer dine indre organer, da der på og under fødderne findes et fuldstændig kort over menneskekroppen.

Jeg behandler klienter i alle aldre. Helt fra spædbørn der har kolik eller øreproblemer til folk i overgangsalderen og ældre med gigtsmerter. Alle behandlinger er individuelle.

Jeg lægger stor vægt på at mødet med dig som klient foregår i et trygt, nærværende rum, hvor jeg med åbenhed og intuitiv indsigt møder dig der hvor du er.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i mit univers.

Linette

Uddannet kosmetolog i 1995. Negleteknikker og fodplejer

(+45) 22 88 94 23

Bosat i Århus med min kæreste og har Nanna på 17 år.

​Jeg har altid haft interesse indenfor Beauty branchen, samt en god portion nysgerrighed på udviklingen heri.

Det har stor betydning for mig at være en troværdig behandler. Hver kunde har sit eget behov og intet er for stort eller småt.

Jeg arbejder altid med udgangspunkt i dig som kunde, din unikke hud og dens behov.

Jeg elsker gode resultater, samt forkælelse af huden og mener at en sund hud, giver den smukkeste udstråling ❤️

VGP07042

Malou Bentzen

Kosmetolog , negletekniker, laserspecialist, kosmetisk tatovør og indehaver

(+45) 42 36 48 40

​Uddannet siden 2018. Med en bred vifte af erfaring, samt videreuddannelse af special behandlinger.

​Jeg er 31 år og bor i Løsning med min mand og vores 2 piger.

Min passion er alt inden for skønhed/velvære og at hjælpe andre til at blive den bedste udgave af dem selv. Jeg sørger altid for at holde mig opdateret på markedets nyeste metoder, produkter og teknologi, så det kommer dig til gode.

Det er helt klart min drivkraft at se mine klienter blive glade når jeg har lavet en behandling på dem der har givet dem det ønskede resultat eller hjulpet dem med at komme af med generende hudproblemer de har døjet med længe.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i vores univers, hvor indfrielse af dine ønsker og behov er min største og fornemmeste opgave❤️