Kun kvalitetsprodukter

Over 27 års erfaring

Individuel behandling

Ansigtsbehandling i Hedensted mellem Vejle og Horsens

Vil du have en ansigtsbehandling, der virker? Hos Klink Bentzen i Hedensted – kun en kort køretur fra både Vejle og Horsens – mener vi ikke at hudpleje og ansigtsbehandling kun skal være velvære. Med Exuviance frugtsyrebehandling får du både en ægte følelse af velvære og et synligt resultat.

Hos Klinik Bentzen er vi ikke tilfredse med, at du forlader os blot med følelsen af, at det var en rar oplevelse. Vi vil også have gjort en forskel for din hud, der kan både mærkes og ses. Derfor tilbyder vi to eksklusive frugtsyrebehandling og en ny retinol peeling, som vores kunder elsker!

Medicinsk hudpleje og ansigtsbehandling – den naturlige vej til smuk hud

​Exuviance er bygget på PHA frugtsyre, der arbejder på både overfladen og i dybden. Den kan anvendes til både eksemhud, akne, rocacea og som en effektiv anti age behandling.

​Når du kommer møder op til din ansigtsbehandling hos os, vil vores kosmetiske hudterapeuter med over 25 års erfaring, analysere din hud og give dig den bedste anbefaling i forhold til behandlingsforløb og produkter. Således kan du få fastlagt det rette forløb, der vil være mest effektivt for dig. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt vejledt, når du skal have lavet en ansigtsbehandling hos os. Book en tid her.

Kontakt os for et tilbud på ansigtsbehandling i Hedensted nær Horsens og Vejle

Har du spørgsmål vedrørende vores ansigtsbehandlinger? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon: (+45) 24 99 48 40. Du kan også sende en mail til: maloubentzen@gmail.com​, så vender vi tilbage snarest muligt. Lad os tag en snak om dine behov og ønsker.

Exuviance

Exuviance er en eksklusiv hudplejeserie, som er ekstremt resultatorienteret.​ Serien er udviklet af to læger, der har opdaget og også taget patent på alfahydroxysyreteknologien (AHA), som har været en af hudplejesektorens største og mest effektive innovationer de seneste årtier.

Hudplejeserien Exuviance er baseret og skabt på et medicinsk grundlag, som giver dig nogle absolut fantastiske resultater. Den fremmer hudens naturlige eksfolieringsproces og stimulerer cellefornyelsen, hvilket giver huden et mere strålende udseende, smidigere hud og ny glød.

Behandlingen kan tilpasses til alle hudtyper og hudtilstande, også den allermest følsomme hud.​

Al hud har godt af regelmæssig, professionel peeling på klinik.

​Maksimal effekt​

De unikke sammensætninger betyder, at professionelle peelingbehandlinger med Exuviance har maksimal effekt uden at irritere huden. En Exuviance-peeling med enten AHA eller retinol foregår hurtigt og enkelt, og restitutionstiden er minimal. Begge produkter er perfekte til behandling af pigmentpletter, rynker, fine linjer, akne og tør hud.

Forebyggende

Peelingbehandlinger bidrager også i væsentlig grad til at modvirke og forebygge hudproblemer. Regelmæssige behandlinger styrker huden og dens barriere, od dette hjælper til med at få en langsommere aldringsproces. Jo tidligere vi begynder at forebygge, jo længere bevares den smukke hud.

Resultater

Allerede erfter den første peelingsbehandling ses en opfriskende effekt, men det bedste resultat opnås dog efter en serie af behandlinger. Hudstrukturen bliver mere jævn, huden får fornyet spændstighed, og dens fugtbindende stoffer stimuleres. Resultatet er en hud, som trives endnu bedre, og får et yngre, mere attraktivt udseende.

Hjemmepleje

Alle Exuviance produkter er skabt til de forskellige hudtyper og dermed også de forskellige behov. Age Reverse er kendt for sine effektive anti-aging effekter. Exuviance er også kendt for sine effektive sera, bl.a. Vespera Bionic Serum og Collagen Triple Boost Serum. Har du en sensitiv eller tør hudtype anbefaler vi at prøve Gentle Cleansing Creme og Soothing Tooning Lotion.

​Der ligger mere end 40års forskning og klinisk erfaring bag de skønne hudplejeprodukter. Deres drivkraft og passion har skabt fantastiske produkter som er kendt og elsket verden over grundet deres effektive resultater.

Udover sine lækre hudpleje produkter har de også lavet makeup i form af foundation og concealer.

​Alle produkter fra Exuviance er dermatologisk testet og ingen af deres produkter er testet på dyr.

Retinol Radiance

Retinol behandlingen er en højeffektiv peeling til professionel brug i klinikker.

Behandlingen er til dig som ønsker en forbedret hudstruktur, reducerede hudporer, mere ensartet pigment og hudtone og/eller reduktion i akne, hudorme og urenheder.

​NeoStrata Retinol Peeling er en højeffektiv peeling til professionel brug i klinikker. Den avancerede sammensætning indeholder 1% retinol (A-vitaminsyre derivat) samt andre effektive stoffer, der i kombination virker eksfolierende. Peelingen virker overfladisk og passer til alle hudtyper.

Exuviance Retinol ampuller

Vi anbefaler 2-3 behandlinger i et behandlingsforløb.​

​Retinol er sammen med AHA en af de allermest effektive og velkendte ingredienser i hudpleje. Inden for hudplejen bruges især stoffet retinol og ester-varianter heraf. Disse stoffer aktiverer huden ved at booste kollagenproduktionen, øge cellefornyelsen og udjævne både huden og hudtonen. Retinol kan også have positiv effekt på aknetilbøjelig hud.

​Retinol omdannes til A-vitaminsyre ved påføring på huden, hvilket påviseligt øger tykkelsen af det øverste hudlag (epidermis). Hermed bliver huden mere robust. Samtidig øges cellefornyelsen, så den øverst hud kommer til at bestå af nye, friske celler.

Det er også påvist, at mængden af prokollagen øges ved brug af retinol i hudplejen, og dette bidrager til en fastere hud.

​​Effekten er en glattere og friskere hud med en pænere struktur og øget spændstighed. Vi anbefaler 2-3 behandlinger i et behandlingsforløb, Har du større hudproblemer, skal du forvente, at der skal flere peelinger til for at opnå en god effekt.

Du kan herefter med stor fordel vedligeholde en frisk og smuk hud ved at gentage enkeltstående Retinol peelinger efter dine ønsker og behov.

Exuviance Retinol peeling er til dig som ønsker:

  • En forbedret hudstruktur
  • Reducerede hudporer
  • Mere ensartet pigment og hudtone
  • Reduktion i akne, hudorme og urenheder

Kombination af NeoStrata peeling med andre æstetiske behandlinger.

Hvordan foregår en Exuviance Retinol peeling?

Din hud forberedes i klinikken på selve peelingen (afrensning). Herefter påsmøres peelingen med en pensel. Din behandler observerer peelingens virkning i ca. 10 minutter, hvorefter evt. tilbageværende peelingvæske masseres ind i huden. Før du forlader klinikken, vejledes du i hvornår du skal vaske peelingen af huden med vand, og vi sikrer os, at du er sat grundigt ind i, hvad du skal forvente der sker i huden i dagene efter din peeling, og hvordan du plejer den.

Gør det ondt?

Nej, det gør ikke ondt at få en Retinol peeling. Og du kan gå direkte på arbejde efter din peeling. Retinol peeling er en effektiv behandling, men det er samtidig en mild behandling uden restitueringstid.

Let rødme og afskalning er en helt normal og forventelig reaktion i huden og kan derfor ikke betegnes som en bivirkning. I sjældne tilfælde kan man få sårskorper, som forsvinder igen.

Hos os tager vi os altid tid til at tilpasse behandling til din hudtype og sundhed, for at du får en sikker og tryg oplevelse med peelingen.

​En Retinol peeling er velegnet i kombination med injektionsbehandlinger (Botox og filler) og laser samt Dermaroller behandlinger dog ikke samme dag.

Behandlingen varer alt i alt ca. 20 minutter, og du er klar til at gå hjem eller på arbejde.

​Hvad skal du gøre efter?

Når du har vasket peelingen af hjemme efter den aftalte tid, som din behandler har orienteret dig om, er det vigtigt, at du i den efterfølgende uge kun anvender fugtende creme.

Vi anbefaler Exuviance produkter med PHA, som hjælper dig med at få en ekstra god effekt af peelingen. Exuviance produkter virker genfugtende og restituerer huden.

​Det er vigtigt, at du ikke anvender eksfoliering eller ansigtsmasker. Husk endelig at solbeskyttelse skal anvendes i dagtimerne og undgå aktiv soldyrkning. Du kan 1 uge efter peelingen med fordel anvende et produktprogram fra Exuviance, som er særligt tilpasset din huds behov. Din behandler vil vejlede dig herom.

Efter peelingen

Lige efter peeling kan huden føles lidt stram, hvilket er helt normalt og forbigående. Synlig afskalning er en forventelig og normal effekt af en Exuviance Retinol peeling, og finder ofte sted 2-4 dage efter peelingen, i nogle tilfælde dog op til ca. 1 uge.

Afskalningen kan have forskellig intensitet fra person til person. Hvis Retinol resulterer i at huden skaller af, skyldes det ikke eksfoliering i traditionel forstand, men at cellefornyelsen stimuleres nedefra. I nogle tilfælde kommer der ikke afskalning, men behandlingen har dog stadig den samme, gode effekt. Huden kan også være lidt ekstra følsom og udvikle rødme. Det forsvinder igen efter ca. 1 uge.

Vore peelinger består af

  • Glycolsyre peeling 20 + 30%
  • Mandelsyre 30%
  • Boostere der kan forstærke vores syrer kraftigt
  • Retinol peeling

Mød din behandler

Malou Bentzen

Malou Bentzen

Kosmetolog, negletekniker, laserspecialist, kosmetisk tatovør og indehaver
Linette Jørgensen

Linette Jørgensen

Kosmetolog, negletekniker og fodplejer
Vibeke

Vibeke

Zoneterapi, Speciale i muskelmassage, børn/baby zoneterapi og mm.
Tenna Plesner

Tenna Plesner

Kosmetisk sygeplejerske

Vi har de bedste kunder!

null
😁👏 Hos Malou, er servicen altid i top. Jeg har rosacea, efter 5 behandlinger kunne jeg se forskel. Din hud skinner, og det er billigt.

Lene-Maryam

null
Professionelle og dejlige behandlinger, bred viden fra behandlerne, kan kun anbefales. Man føler sig tryg fra første færd. Glæder mig til fremtidige besøg der 🙏🙂❤️

Birgitte

null
Jeg er fast kunde inde hos Malou, jeg har kun gode ord og nævne om Malou. Hun er yderst professionel, og lytter meget til kunden. Hun er rigtig god til af vejlede en til at finde de rigtige produkter til de forskellige behandlinger.

Morten

null
Første besøg, men bestemt ikke det sidste. Skønt at Malou tilbyder aftentider, god service og kompetent behandling.

Helle

Book nemt din tid online ​​allerede i dag​