Kun kvalitetsprodukter

Over 27 års erfaring

Individuel behandling

​Oxygeneo

Den ultimative platform til ansigtsbehandling til opnåelse af en yngre, friskere hud med mere glød. Det er den eneste maskine på markedet, der tilbyder de unikke teknologier, Tripolar, Oxygeneo og ultralyd i samme enhed.

Oxygeneo er et mikrodermabrasionssystem, der giver sikre og effektive ansigtsbehandlinger med langtidsholdbar foryngelse af huden

OxyGeneo OxyPeel behandling

Den ultimative ansigtsbehandling til opnåelse af en yngre, friskere hud med mere glød. Behandlingen tilbyder de unikke teknologier, Tripolar, Oxygeneo og ultralyd i samme behandling.

 Oxypeeling

Revive OxyPods tilfører tør, trist eller ældet hud et boost ved at tilbyde dyb hydrering af huden, tilføje antioxidanter, booste collagen produktionen og forny hudens overflade.
​Revive OxyPods indeholder kraftfulde aktive ingredienser som rød alge, caffeic acid, ferulic acid og retinyl palmitate.

Ballance OxyPods balancerer en olieret hud med tendens til akne. Den indeholder et mix af naturlige ingredienser der renser en uren hud i dybden og mindsker porerne.​ ​​Ballace Oxypods indeholder bamboo charcoal, camu camu og mandel syre.

Illuminate lysner pigmentpletter, reducerer rynker og giver fornyet glød.

Illuminate OxyPod indeholder Kojinsyre og C-vitamin til at reducere hyperpigmentering og dermed give en jævn hudfarve. Derudover indeholder den og gulerodsekstrakt for at tilføje antioxidanter til huden.

Teknologien

Tripollar massagen giver et løft af huden og kraftig reducering af rynker.

OxyPods og Oxygenbehandling peeler i dybden og efterlader huden blød og reduceret for pigmentpletter, mens din hud bliver iltet indefra ved hjælp af Bohr effekten.

Ultralyd drænerer væskeophobninger og insluser de aktive ingredienser dybt i huden. Bestil tid til et efterårstjek af din hud og få en aktiv ansigtsbehandling med øjeblikkeligt resultat​.

Oxypods

Akne, miljøskadet hud

Geneo Balancing OxyPod inkluderer bambuskul til en afgiftende virkning, Camu-Camu-ekstrakt til vitaminer og antioxidanter og Mandelsyre til behandling af acne-udsat hud

Anti-age

Geneo Revive OxyPod inkluderer
 • Røde alger
 • En kraftig antioxidant med en anti-aging effekt
 • Koffeinsyre
 • Retinol, der er kendt for at behandle tegn på aldring og hjælpe med hudforyngelse

Pigment

Geneo Illuminate OxyPod inkluderer
 • Kojinsyre og C-vitamin for en jævn hudfarveeffekt
 • Opuntia-frugtekstrakt og gulerodsextrakt til fugtgivende og udglatning af huden

Fugt… NYHED!

Geneo Hydrate OxyPod inkluderer:​
 • Blue Spirulina
 • Lactobionic Acid
 • Vitamin B3 (Niacinamide)
 • Swertia Chirata
 • Tiger grass
 • Citric acid
 • Sodium bi carbonate

Mød din behandler

Malou Bentzen

Malou Bentzen

Kosmetolog, negletekniker, laserspecialist, kosmetisk tatovør og indehaver
Linette Jørgensen

Linette Jørgensen

Kosmetolog, negletekniker og fodplejer
Vibeke

Vibeke

Zoneterapi, Speciale i muskelmassage, børn/baby zoneterapi og mm.
Tenna Plesner

Tenna Plesner

Kosmetisk sygeplejerske

Vi har de bedste kunder!

null
😁👏 Hos Malou, er servicen altid i top. Jeg har rosacea, efter 5 behandlinger kunne jeg se forskel. Din hud skinner, og det er billigt.

Lene-Maryam

null
Professionelle og dejlige behandlinger, bred viden fra behandlerne, kan kun anbefales. Man føler sig tryg fra første færd. Glæder mig til fremtidige besøg der 🙏🙂❤️

Birgitte

null
Jeg er fast kunde inde hos Malou, jeg har kun gode ord og nævne om Malou. Hun er yderst professionel, og lytter meget til kunden. Hun er rigtig god til af vejlede en til at finde de rigtige produkter til de forskellige behandlinger.

Morten

null
Første besøg, men bestemt ikke det sidste. Skønt at Malou tilbyder aftentider, god service og kompetent behandling.

Helle

Book nemt din tid online ​​allerede i dag​