Kun kvalitetsprodukter

Over 27 års erfaring

Individuel behandling

​Retinol behandling

Retinol Radiance

Retinol behandlingen er en højeffektiv peeling til professionel brug i klinikker. Behandlingen er til dig som ønsker en forbedret hudstruktur, reducerede hudporer, mere ensartet pigment og hudtone og/eller reduktion i akne, hudorme og urenheder.

NeoStrata Retinol Peeling er en højeffektiv peeling til professionel brug i klinikker. Den avancerede sammensætning indeholder 1% retinol (A-vitaminsyre derivat) samt andre effektive stoffer, der i kombination virker eksfolierende. Peelingen virker overfladisk og passer til alle hudtyper.

Exuviance Retinol ampuller. Vi anbefaler 2-3 behandlinger i et behandlingsforløb.

​Retinol er sammen med AHA en af de allermest effektive og velkendte ingredienser i hudpleje. Inden for hudplejen bruges især stoffet retinol og ester-varianter heraf. Disse stoffer aktiverer huden ved at booste kollagenproduktionen, øge cellefornyelsen og udjævne både huden og hudtonen. Retinol kan også have positiv effekt på aknetilbøjelig hud.

Retinol omdannes til A-vitaminsyre ved påføring på huden, hvilket påviseligt øger tykkelsen af det øverste hudlag (epidermis). Hermed bliver huden mere robust. Samtidig øges cellefornyelsen, så den øverst hud kommer til at bestå af nye, friske celler. Det er også påvist, at mængden af prokollagen øges ved brug af retinol i hudplejen, og dette bidrager til en fastere hud.​

Effekten er en glattere og friskere hud med en pænere struktur og øget spændstighed. Vi anbefaler 2-3 behandlinger i et behandlingsforløb, Har du større hudproblemer, skal du forvente, at der skal flere peelinger til for at opnå en god effekt.

Du kan herefter med stor fordel vedligeholde en frisk og smuk hud ved at gentage enkeltstående Retinol peelinger efter dine ønsker og behov.

Exuviance Retinol peeling er til dig, som ønsker:

  • En forbedret hudstruktur
  • Reducerede hudporer
  • Mere ensartet pigment og hudtone
  • Reduktion i akne, hudorme og urenheder

Gør det ondt at få en Retinol peeling og er der bivirkninger?

Kombination af NeoStrata peeling med andre æstetiske behandlinger

Hvordan foregår en Exuviance Retinol peeling?

Din hud forberedes i klinikken på selve peelingen (afrensning). Herefter påsmøres peelingen med en pensel. Din behandler observerer peelingens virkning i ca. 10 minutter, hvorefter evt. tilbageværende peelingvæske masseres ind i huden. Før du forlader klinikken, vejledes du i hvornår du skal vaske peelingen af huden med vand, og vi sikrer os, at du er sat grundigt ind i, hvad du skal forvente der sker i huden i dagene efter din peeling, og hvordan du plejer den.Efter Retinol peelingen.

Før og efter Exuviance Retinol peeling i panden. Der er foretaget 2 behandlinger og der er gået 12 uger mellem billederne.

Nej, det gør ikke ondt at få en Retinol peeling. Og du kan gå direkte på arbejde efter din peeling. Retinol peeling er en effektiv behandling, men det er samtidig en mild behandling uden restitueringstid.

Let rødme og afskalning er en helt normal og forventelig reaktion i huden og kan derfor ikke betegnes som en bivirkning. I sjældne tilfælde kan man få sårskorper, som forsvinder igen.

Hos os tager vi os altid tid til at tilpasse behandling til din hudtype og sundhed, for at du får en sikker og tryg oplevelse med peelingen.

En Retinol peeling er velegnet i kombination med injektionsbehandlinger (Botox og filler) og laser samt Dermaroller behandlinger dog ikke samme dag.

Behandlingen varer alt i alt ca. 20 minutter, og du er klar til at gå hjem eller på arbejde.

Når du har vasket peelingen af hjemme efter den aftalte tid, som din behandler har orienteret dig om, er det vigtigt, at du i den efterfølgende uge kun anvender fugtende creme.

Vi anbefaler Exuviance produkter med PHA, som hjælper dig med at få en ekstra god effekt af peelingen. Exuviance produkter virker genfugtende og restituerer huden.

Det er vigtigt, at du ikke anvender eksfoliering eller ansigtsmasker. Husk endelig at solbeskyttelse skal anvendes i dagtimerne og undgå aktiv soldyrkning. Du kan 1 uge efter peelingen med fordel anvende et produktprogram fra Exuviance, som er særligt tilpasset din huds behov. Din behandler vil vejlede dig herom.

Lige efter peeling kan huden føles lidt stram, hvilket er helt normalt og forbigående. Synlig afskalning er en forventelig og normal effekt af en Exuviance Retinol peeling, og finder ofte sted 2-4 dage efter peelingen, i nogle tilfælde dog op til ca. 1 uge.

Afskalningen kan have forskellig intensitet fra person til person. Hvis Retinol resulterer i at huden skaller af, skyldes det ikke eksfoliering i traditionel forstand, men at cellefornyelsen stimuleres nedefra. I nogle tilfælde kommer der ikke afskalning, men behandlingen har dog stadig den samme, gode effekt. Huden kan også være lidt ekstra følsom og udvikle rødme. Det forsvinder igen efter ca. 1 uge.

Mød din behandler

Malou Bentzen

Malou Bentzen

Kosmetolog, negletekniker, laserspecialist, kosmetisk tatovør og indehaver
Linette Jørgensen

Linette Jørgensen

Kosmetolog, negletekniker og fodplejer
Vibeke

Vibeke

Zoneterapi, Speciale i muskelmassage, børn/baby zoneterapi og mm.
Tenna Plesner

Tenna Plesner

Kosmetisk sygeplejerske

Vi har de bedste kunder!

null
😁👏 Hos Malou, er servicen altid i top. Jeg har rosacea, efter 5 behandlinger kunne jeg se forskel. Din hud skinner, og det er billigt.

Lene-Maryam

null
Professionelle og dejlige behandlinger, bred viden fra behandlerne, kan kun anbefales. Man føler sig tryg fra første færd. Glæder mig til fremtidige besøg der 🙏🙂❤️

Birgitte

null
Jeg er fast kunde inde hos Malou, jeg har kun gode ord og nævne om Malou. Hun er yderst professionel, og lytter meget til kunden. Hun er rigtig god til af vejlede en til at finde de rigtige produkter til de forskellige behandlinger.

Morten

null
Første besøg, men bestemt ikke det sidste. Skønt at Malou tilbyder aftentider, god service og kompetent behandling.

Helle

Book nemt din tid online ​​allerede i dag​