Kun kvalitetsprodukter

Over 27 års erfaring

Individuel behandling

Permanent makeup i Hedensted mellem Horsens og Vejle

Hos Klinik Bentzen arbejder vi med permanent makeup og tilbyder behandlinger med kosmetisk tatovering og mikropigmentering til retning af læber, markering af bryn og permanent eyeliner. Vores salon og klinik ligger i Hedensted, og vi har blandt andet kunder fra Horsens, Vejle, Hedensted og omegn. Du finder vores to skønhedsklinikker i Hedensted og i Odder.

Permanent makeup og kosmetiske tatoveringer for et varigt resultat

Når vi arbejder med permanent makeup, sørger vi altid for at arbejde med godkendte og sikre produkter, og at vores arbejde er smukt og præcist udført. Det er dit ansigt og dit udtryk, og du fortjener det bedste.

Med en skønhedsbehandling med kosmetisk tatovering tager vi udgangspunkt i din hud, dit ansigt og dine ønsker, så vores makeup fremhæver og understøtter dine træk, og du bliver den bedste udgave af dig selv.

Se hvad vores professionelle kosmetologer blandt andet tilbyder

Nano læber

Dette er den nyeste metode indenfor professionel mikropigmentering og giver dig større læber, visuel fylde, symmetri og en smuk naturlig farve på læberne

​Permanent eyeliner

​Med kosmetisk tatovering skabes en personlig og skrap eyeliner, som giver dig større øjne, klarere øjne og tydeligere farve i iris og mere dybde og karakter til hele dit ansigt

​Permanente bryn

Bryn tegnet op med permanent makeup giver dig smukke bryn, der definerer og indrammer dit ansigt. Når vi laver ansigtsbehandling med permanente bryn, tager vi naturligvis udgangspunkt i dine egne bryn, din ansigtsform og dine ønsker.

Har du spørgsmål til permanent makeup?

Ønsker du permanent makeup nær Horsens og er der noget du gerne vil vide mere om permanent makeup, så er du velkommen til at kontakte os på telefon: (+45) 24 99 48 40. Du kan også sende en mail til mail: maloubentzen@gmail.com​, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så du føler dig tryg inden din behandling.

Ekstra behandling for et perfekt resultat

Udover at få lavet permanent makeup hos os, kan du naturligvis også få masser af skønne hudplejebehandlinger, extensions til dine øjenvipper eller lash lift for yderligere at understrege og fremhæve dine øjne.

Vil du vide mere om permanent makeup?

Ønsker du at bestille en tid, eller ønsker du yderligere information om, hvad kosmetisk tatovering indebærer, er du velkommen til at ringe os op eller skrive en mail til os. Vi lægger vægt på, at du altid skal føle dig tryg og godt tilpas med de behandlinger, vi udfører for dig.

Vigtig information

Skal læses inden din forestående behandling!

Hvis du ikke forstår dansk, så lad venligst nogen oversætte dette for dig, mindst en uge før din behandling!

Da vi mener, at det er vigtigt at være godt rustet med information, inden man kommer til behandling første gang, har vi valgt at lave denne side til vore kunder for, at de kan føle sig trygge, og for at imødekomme eventuelle spørgsmål på forhånd.

Al den information der er opført på denne side, skal gennemlæses nøje, for der er vigtige informationer, både ift. om du overhovedet er kandidat til at modtage behandlingen, om du er indforstået med, hvad sådan en behandling indebærer, og så er der vigtig information ift. din aftercare, så du opnår det bedst mulige resultat ift. din behandling, som du selv er en stor del af.

Du SKAL informere os, hvis:​

 • du har gammel PMU, så vi kan vurdere, om farven kan dækkes, og om din gamle PMU ligger indenfor den form, som vi ønsker, at lave på dig, som vi mener er æstetisk korrekt, og som behandleren kan stå inden for! Du skal sende billeder af det, så vi kan vurdere, om du kan behandles, så hvis dette gør sig gældende, skal du kontakte os.
 • ​du har nikkelallergi, da vi så skal benytte nogle bestemte pigmenter på dig! Vores almene pigmenter har ikke nikkel, men der kan være spor af dette fra produktionen, så vi skal informeres.
 • ​du har andre former for allergier, vil vi også gerne informere, så vi kan vurdere om dette kan have indflydelse på behandlingen.
 • ​du tager nogle som helst former for medicin, så vi kan vurdere, om du kan behandles, eller om der skal tages særlige forbehold.
 • du har fået foretaget nogle kosmetiske behandlinger indenfor den sidste måned, herunder muskelafslappende behandling (Vistabel).

Du kan IKKE blive behandlet, når/hvis:

 • du er under 18 år.
 • du er i behandling mod acne; enten pillekur, eller creme, eller har været i behandling med nogle af disse præparater de sidste 6 mdr.
 • huden er solbrændt! Der skal gå minimum 14 dage efter en solferie, før end, at du kan blive behandlet.
 • du er gravid eller ammende.
 • du har hudsygdomme i behandlingsområdet.
 • du har keloid-ar i behandlingsområdet (et fortykket ar, som buler ud)
 • du har inflammation/betændelsestilstand i kroppen
 • (Gælder kun ved behandling på øjne/eyeliner).
  • du indenfor den sidste måned har benyttet vippeserum.
  • du har vipper på. Der skal være gået, en uge efter vipperne er taget af, før end, at man kan blive behandlet.
  • du har grøn stær.

Inden din forestående/planlagte behandling, må du IKKE / skal du undgå:​

 • Alkohol (24 timer inden din behandling/ ej heller et enkelt glas vin)​
 • indtage diverse kosttilskud – dette gør sig gældende 1 uge inden din forudstående behandling.​
 • farve dine bryn – dette skal senest gøres, 1 uge inden din forudstående behandling.​
 • at tage forebyggende, smertelindrende medicin, eller påføre bedøvelsescremer.​
 • at tage antihistamin (på dagen), dette kan eventuelt indtages efter endt behandling.

OBS: Du bliver bedøvet i løbet af behandlingen, men ikke i første omgang!​​

Gælder kun ved behandling af læber

 • du har haft forkølelsessår (nogensinde!).

Inden en forudstående behandling, skal du på en forebyggende pillekur, som din læge skal ordinere.

Mød din behandler

Malou Bentzen

Malou Bentzen

Kosmetolog, negletekniker, laserspecialist, kosmetisk tatovør og indehaver
Linette Jørgensen

Linette Jørgensen

Kosmetolog, negletekniker og fodplejer
Vibeke

Vibeke

Zoneterapi, Speciale i muskelmassage, børn/baby zoneterapi og mm.
Tenna Plesner

Tenna Plesner

Kosmetisk sygeplejerske

Vi har de bedste kunder!

null
😁👏 Hos Malou, er servicen altid i top. Jeg har rosacea, efter 5 behandlinger kunne jeg se forskel. Din hud skinner, og det er billigt.

Lene-Maryam

null
Professionelle og dejlige behandlinger, bred viden fra behandlerne, kan kun anbefales. Man føler sig tryg fra første færd. Glæder mig til fremtidige besøg der 🙏🙂❤️

Birgitte

null
Jeg er fast kunde inde hos Malou, jeg har kun gode ord og nævne om Malou. Hun er yderst professionel, og lytter meget til kunden. Hun er rigtig god til af vejlede en til at finde de rigtige produkter til de forskellige behandlinger.

Morten

null
Første besøg, men bestemt ikke det sidste. Skønt at Malou tilbyder aftentider, god service og kompetent behandling.

Helle

Book nemt din tid online ​​allerede i dag​