Kun kvalitetsprodukter

Over 27 års erfaring

Individuel behandling

Henna brow styling

Den langtidsholdbare farvning af dine bryn med henna farve

Øjenbrynene er et af de vigtigste ansigtstræk. De rammer ansigtet ind og tillader dit ansigt at udvise følelser – fra de tydelige til de mere subtile.

Super Scilium Brow Henna er en helt ny og naturlig måde at få smukke bryn på. Din brynstyling bliver taget til helt nye højder.

Formen optegnes grundigt, og kanterne bliver helt skarpe – således opnås et perfekte bryn.

Denne nye form for Henna er uden den sorte farve, som er den der oftest udløser allergier, som kendes fra de kendte ferie hennatatoveringer. Super scilium Henna farve er 100 % plantebaseret.

Henna farvning af brynene definerer ansigtet og hjælper dig med at få mest muligt ud af det look du går efter. ​Den er baseret på det reneste og fineste henna fra Indien, og de nyeste teknikker inde for hårfarvning. Skabt til at farve både hår og hud for en sofistikeret tattoo-effekt.

Farven vil holde fra 5 og op til 14 dage på huden, og på hårene i op til 6 uger.

Fra blond til mørkebrun

Supercilium Brow Henna definerer ansigtet og hjælper dig med at få mest muligt ud af det look du går efter. Fra lys til mørkebrun Supercilium er et unikt produkt til bryn. Baseret på det reneste og fineste henna fra Indian, og de nyeste teknikker inde for hårfarvning. Skabt til at farve både hår og hud for en sofistikeret tattoo-effekt. Farven vil holde fra 5 og op til 14 dage på huden, og på hårene i op til 6 uger. Supercilium Brow Henna er tilgængelig i 5 smukke nuancer, fra lys til mørk. Dette betyder at Supercilium passer til enhver kvinde – lyshåret eller mørkhåret. Udviklet til det professionelle marked, og det tilrådes derfor at produktet påføres af profesionelle.

Top behandling

At farve og forme øjenbryn er mere end en trend blandt kvinder (og mænd) i hele verden. At specialisere sig i denne behandling er en stor mulighed for enhver behandler inde for skønhed. Velformede øjenbryn er nøglen til alle nutidige looks inde for skønhed, og får kunder til at føle sig selvsikre af deres udseende. For profesionelle er det top-behandlingen at udføre.

Henna brow

Henna farvning af bryn350 kr.
Henna farvning af bryn inkl farvning af vipper450 kr.

Mød din behandler

Malou Bentzen

Malou Bentzen

Kosmetolog, negletekniker, laserspecialist, kosmetisk tatovør og indehaver
Linette Jørgensen

Linette Jørgensen

Kosmetolog, negletekniker og fodplejer
Janne

Janne

Welness behandler og negle teknikker
Vibeke

Vibeke

Zoneterapi, Speciale i muskelmassage, børn/baby zoneterapi og mm.
Tenna Plesner

Tenna Plesner

Kosmetisk sygeplejerske

Vi har de bedste kunder!

null
😁👏 Hos Malou, er servicen altid i top. Jeg har rosacea, efter 5 behandlinger kunne jeg se forskel. Din hud skinner, og det er billigt.

Lene-Maryam

null
Professionelle og dejlige behandlinger, bred viden fra behandlerne, kan kun anbefales. Man føler sig tryg fra første færd. Glæder mig til fremtidige besøg der 🙏🙂❤️

Birgitte

null
Jeg er fast kunde inde hos Malou, jeg har kun gode ord og nævne om Malou. Hun er yderst professionel, og lytter meget til kunden. Hun er rigtig god til af vejlede en til at finde de rigtige produkter til de forskellige behandlinger.

Morten

null
Første besøg, men bestemt ikke det sidste. Skønt at Malou tilbyder aftentider, god service og kompetent behandling.

Helle

Book nemt din tid online ​​allerede i dag​